Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 1 липня 2020 р.

Вшанування памяті жертв 15 березня


Святкування 15 березня у бібліотеці смт.Вилок.
В житті кожної людини велике значення посідає якраз 15 березня.У цей день ми згадуємо
про події революції та волі 48-49рр.У березні, молоді люди і великі справи поетів,письменників вважається прикладом для всіх угорців.Мабуть ,немає жодної угорської людини, яка б не знала Національної пісні (Nemzeti Dal) і 12 очок Петефі Шандора, Мор Йовкаі сформульовані у 12-ти пунктах,що вимагав угорський народ.
В бібліотеці смт.Вилок було організовано вшанування памяті жертв 15 березня.
Це прекрасне свято вдалось нам організувати лише завдяки активним відвідувачам нашої бібліотеки, які постійно беруть участь у багатьох заходах.Перш за все у кожної дитини на грудях були прикріплені національні кокарди зроблені власноруч. Це є виявом угорців, що ми шануємо пам'ять наших предків.
Наша програма розпочалась гімном після чого один з дітей зачитав вірш Петефі Шандора.
Продовжилось свято виконанням деяких уривків з подій 48-49рр. того часу.Після чого було зачитано 12 пунктів, які сформульовані для угорців. Багато віршів і пісень ми чули на цьому урочистому святі від наших дорогих нам учасників. Я, вважаю, що для кожної присутньої людини це свято буде незабутнім, мабуть,кожен відчув,що варто залишатися угорцем при будь – яких обставинах і мати совість і любов безмежну до свого народу. 
















Немає коментарів:

Дописати коментар