Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 15 травня 2018 р.

"Герої не вмирають"

Загиблому на війні воїну Віктору Афанасьєву відкрили пам’ятну дошку у центрі рідного селища Вилок.









Сьогодні у виноградівському селищі Вилок відбулося урочисте відкриття пам’ятної дошки Афанасьєву Віктору Вікторовичу та всім загиблим в АТО і на Майдані.
Ініціатором встановлення пам’ятної дошки став прийомний батько Віктора, Василь Осадчук, колишній військовий, який виховав для нас такого героя.
На відкритті були присутні представники районної адміністрації, селищної ради, громада села, колишні воїни АТО, волонтери та представники духовенства.
Після офіційних промов чиновників, їм, та Василю Осадчуку було надано право урочисто відкрити меморіальну дошку.
Затим Преосвященнійший єпископ Ужгородський і Закарпатський Української Православної Церкви Київського Патріархату Варсонофій відслужив поминальну службу та освятив меморіал.
— Ще одна молода людина не побачить чергового святкування, не побачить свого дня народження, своїх батьків, не побачить цього селища, в якому він виріс, але пам’ять про нього вже залишиться навіки, - сказав у своїй промові єпископ Варсонофій.
Солдат Афанасьєв Віктор загинув 29 квітня 2017 року під час виконання бойового завдання в районі смт. Зайцевого в Донецькій області.
Похований у м. Виноградові. У Вилоку живуть його батьки.
Указом Президента України № 175/2017 від 5 липня 2017 року, "за особисту мужність, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).







Немає коментарів:

Дописати коментар